Er din nettside up to date? 

Ønsker du en moderne nettside som du enkelt kan administrere? Er det på tide å strukturere og fornye innholdet ditt?

Kjenner du til begrep som ux, ui, seo, landingssider og konverteringsrate, men aner ikke hvor du skal begynne?

Nettsiden din spiller en avgjørende rolle i din bedrifts kommunikasjon og markedsføring. I dag er det ikke lenger «luksus» å ha en moderne og brukervennlig nettside – det er en nødvendighet.

Vi hjelper deg med å gjøre nettsiden så brukervennlig at besøkende skal slippe å tenke når de bruker den. Våre webdesignere skaper et elegant og stilig design som matcher din merkevare. Ved hjelp av god struktur og teknisk oppsett øker vi synligheten og søkbarheten til din bedrift i Google. 

Brukervennlighet – rask tilgang til ønsket innhold

For å raskt finne den informasjonen du søker når du besøker en nettside, er det avgjørende at nettsiden er nøye utformet både strukturelt og visuelt.

I nært samarbeid med deg som kunde, skaper vi en innholdsstruktur som tar hensyn til dine besøkendes behov. Vi utvikler et webdesign som reflekterer din visuelle identitet og sikrer en brukervennlig opplevelse for alle, med universell utforming. 

Vi sørger også for at nettsiden din er optimalisert for søkemotorer og at den laster raskt.

Innhold som fenger

Innholdet på nettsiden din er stemmen til din merkevare. Hvordan ønsker du å fremstå? Vi hjelper deg med å planlegge og produsere innhold i form av tekst, bilder og video som engasjerer og formidler ditt budskap på en tydelig måte.

Trygghet, også etter lansering

Vi kan både utvikle og vedlikeholde nettsiden din, eller det kan være et samarbeid mellom oss og deg. Uansett vil du alltid ha tilgang til rask brukerstøtte, enten det gjelder tekniske spørsmål eller andre behov.

Kontakt Andreas Halsa for et uforpliktende møte, hvor vi sammen kan utforske dine behov og muligheter. 

Se tidligere leveranser

Gratis idémøte

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg og hvordan du skal komme i gang? La oss begynne med et gratis idémøte, så kan vi gi deg konkrete anbefalinger for dine behov, med et tilbud som passer deg.

Gratis idémøte

Referanser

Nye nettsider til Studentsamskipnaden i Molde

Nye nettsider til Studentsamskipnaden i Molde

Studentsamskipnaden i Molde

Webutvikling, Webdesign, Grafisk design, Profilhåndbok

Vi har det siste halve året jobbet tett med Helene, Dayenne og Marthe i Studentsamskipnaden i Molde – SiMolde, for å sette opp en ny og mer funksjonell nettside.

Degvold kontormøbler – Fra teltutleie til kontormøbler

Degvold kontormøbler – Fra teltutleie til kontormøbler

Degvold Kontormøbler

Digital markedsføring, webutvikling,

I det gamle veveriet på Skreia, helt ytterst på Toten, finner du Degvold kontormøbler. Familiebedriften på snart syv ansatte leverer nye og brukte kontormøbler til små og mellomstore bedrifter i hele Norge.

Hamar: NCE Heidner Biocluster

Hamar: NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster

På Hamar har Reklamebyrået Dialecta lagd nettsider for NCE Heidner Biocluster. Nettsidene er lagd i WordPress, men vi har i tillegg levert tilpassede blokker og funksjoner.

Nettside for Garden Conservation

Nettside for Garden Conservation

Norges Grønne Fagskole Vea i Moelv har fått et europeisk ansvar for å formidle kunnskap om historiske hager. Dialecta har utviklet en flerspråklig webside i WordPress.

Nettside for Rosenlund Bydelssenter

Nettside for Rosenlund Bydelssenter

Rosenlund Bydelssenter på Lillehammer har fått ny hjemmeside. Vi har også hjulpet de med logo, fotografering, Google Ads, analyse av målgrupper, samt ordnet tillatelse til skilting.

Nettside for melkerobot

Nettside for melkerobot

For Fjøssystemer har vi utviklet en egen webside for melkerobot. Fjøssystemer ønsket en egen webside på et eget domene for å kunne rendyrke informasjon om nye og brukte Lely melkeroboter. 

Nettsider for Låven Bar

Nettsider for Låven Bar

For Låven Bar på Sjusjøen har vi satt opp noen enkle men smakfulle websider i WordPress.

Vi er mer enn en leverandør

Vi streber etter å være en lett tilgjengelig ressurs og samarbeidspartner, fremfor å bare være en leverandør. Du kan alltid ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Send oss gjerne en forespørsel på