Trykksaker og profilartikler

Vi er en totalleverandør hele veien fra idé, design og budskap til endelig trykksak og profilartikler. Vi har lang erfaring og leverer god kvalitet i alle ledd.

Gjennomtenkte trykksaker og profilartikler skaper synlighet og bevissthet. I Dialecta kan vi kunsten å si det riktige til de riktige menneskene. Vi vet at inntrykk er av stor betydning. Derfor jobber vi for at budskapet i din trykksak skaper et varig og godt inntrykk hos kunden. 

Vi kan bistå deg hele veien fra idé, design og budskap til ferdige trykksaker og profilartikler. Vi er miljøbevisste og produserer alle våre trykksaker på svanemerkede trykkerier.

Skilt og dekor

Det finnes mange flater som gir god eksponering. Ta for eksempel reklame på biler. Dette er en av de mest effektive flatene du kan bruke til merkevarebygging.

Profilartikler

Vi leverer det meste innen profilering på klær og reklameartikler. Det finnes veldig mange leverandører av dette, men vi har valgt å bruke de som leverer den beste kvaliteten.

Spør oss om:

 • Visittkort
 • Hefter, brosjyrer og kataloger
 • Plakater 
 • Menyer
 • Magasin, bøker og aviser
 • Kalendere og kontortrykksaker
 • Dekor av biler
 • Vindusdekor
 • Skilt innvendig og utvendig
 • Messeutstyr (rollups/beachflagg/bannere/telt)
 • Arbeidsklær
 • Penner og kontorrekvisita
 • Gaveartikler/profileringsartikler

Referanser

Skilt og dekor for Graminor

Skilt og dekor for Graminor

Graminor

Graminor AS utvikler nye plantesorter til jord- og hagebruksnæringen i Norge og Norden. De ønsket skilting med sin grafiske profil samt dekor til glassdører på sitt hovedkontor med illustrasjoner av plantesortene de utvikler og deres latinske navn.

Graminor årsberetning 2022

Graminor årsberetning 2022

Graminor

Graminor AS utvikler nye plantesorter til jord- og hagebruksnæringen i Norge. Vi har gjort layout på og produsert årsberetningen for 2022.

T-skjorter

T-skjorter

Maihaugen

Profilartikler, T-skjorter

For Maihaugen har vi levert t-skjorter med trykk, og kunden er veldig fornøyd!

Profesjonell årsrapport

Profesjonell årsrapport

Nansen Fredssenter

Tidligere hadde Nansen Fredssenter utformet årsrapportene selv i Word. Rapporten leses av blant annet stortingsrepresentantene og de kom til oss med et ønske om å løfte det visuelle uttrykket. 

Skilting for Skog og Hage i Ringebu

Skilting for Skog og Hage i Ringebu

Skog og Hage

Profilering, skilt og dekor

Vi gratulerer Skog og Hage med ny butikk i Ringebu sentrum. Dialecta har designet og montert profileringen med logo på byggets tre fasader.

Skilting for Bygg Øst

Skilting for Bygg Øst

Vi gratulerer Bygg Øst med nye kontorlokaler i Industrgata 31 B, Lillehammer. Skiltingen er levert av Dialecta. 

Profilering for pwc

Profilering for pwc

Profilering med logo pwc, produksjon og montering Dialecta. 

Profilering for Eco Solutions

Profilering for Eco Solutions

Rollups og profilering av henger for Eco Solutions.

CD produksjon for Seniordans Norge

CD produksjon for Seniordans Norge

CD sleeve (papplomme) gir lavere fraktkostnader når de skal sendes ut fra nettbutikken. Omslaget er også utformet av oss.

Sykkelbyen Lillehammer – pylon på Lilletorget

Sykkelbyen Lillehammer – pylon på Lilletorget

«Sykkelbyen Lillehammer» er et samarbeidsprosjekt mellom Lillehammer kommune, Oppland fylkeskommune og Statens vegvesen. Pylonen står på Lilletorget i enden av gågata.

Dekor av gravemaskin for Glør

Dekor av gravemaskin for Glør

Ingen jobb for stor, ingen for liten! Sjåføren ville ha profilert gravemaskina slik som renovasjonsbilene som kjører rundt i Gausdal, Øyer og Lillehammer. Vi folierer også anleggsmaskiner og lastebiler, bare spør!

Nammo Insights Magazine 2022

Nammo Insights Magazine 2022

Nammo AS produserer ammunisjon, rakettmotorer, romfartsprodukter, og leverer tjenester innen demilitarisering. I Nammo Insights Magazine kan du lese om nyvinninger og hvordan Nammo sine produkter benyttes rundt om i verden i dag.

Vi er mer enn en leverandør

Vi streber etter å være en lett tilgjengelig ressurs og samarbeidspartner, fremfor å bare være en leverandør. Du kan alltid ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Send oss gjerne en forespørsel på