Hjelp! Jeg har blitt markedsansvarlig

Å få tildelt ansvaret for markedsføring i en bedrift kan virke overveldende. Spesielt i små og mellomstore bedrifter, hvor ressursene er begrenset, er behovet for effektive strategier og kompetanse avgjørende for suksess.

Fortvil ikke! Vi har strømlinjeformet et program slik at du får den veiledningen og opplæringen du trenger. Vi tilbyr skreddersydde kurs og personlig veiledning for å hjelpe deg med å planlegge og produsere markedsplaner som gjør at din bedrift vil ta en posisjon, og ikke minst gjøre hverdagen din forutsigbar.

Bli med oss på reisen mot å mestre markedsføringens kunst og oppnå dine forretningsmål. Sammen kan vi skape en markedsføringsstrategi som vil sette din bedrift på kartet og sikre vekst og suksess på veien fremover.

Slik kommer du i gang:

  • Fyll ut kontaktskjemaet for å booke et gratis og uforpliktende Teams-møte
  • I møtet kan du spørre om alt du lurer på om markedsføring
  • Med våre maler lager vi et utgangspunkt til en markedsplan med forslag til aktiviteter og budsjetter, som du selv kan administrere i tiden etterpå

Etter møtet får du tilbud på en løpende oppfølgingsavtale som er tilpasset ditt behov. Det kan være alt fra enkle kurs, grafisk design, trykksaker, profilartikler, digital markedsføring eller programmering, til merkevarestrategi og visuell profil.

Målet med programmet er å gjøre deg bedre slik at du både kan levere maksimalt på markedsføringsansvaret i tillegg til alle andre oppgaver du skal utføre i din arbeidshverdag.

Book et gratis teamsmøte

Gratis idémøte

Aktiviteter


Hvis du vil vite mer kan du også ta kontakt med en av våre rådgivere

Vi er mer enn en leverandør

Vi streber etter å være en lett tilgjengelig ressurs og samarbeidspartner, fremfor å bare være en leverandør. Du kan alltid ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Send oss gjerne en forespørsel på