Webutvikling

En moderne, god nettside er uunnværlig i dagens samfunn. Vi skaper nettsider som både brukere og søkemotorer elsker.

Sørg for å være konkurransedyktig med en nettside som hjelper deg å være synlig i Google, øker salg og henvendelser og er enkel å administrere.

webutvikling lillehammer

I Dialecta har vi bred kompetanse og erfaring i alle ledd for å lage et godt nettsted.

Webdesign

Vi har webdesignere med lang fartstid som sørger for at nettstedet blir estetisk tiltalende i din merkevares drakt. Med godt webdesign hjelper vi brukeren til å navigere seg rundt på nettsiden på en mest mulig intuitiv måte som gir en behagelig brukeropplevelse.

Se vår portefølje for referanser

Struktur

Vi bygger nettstedet ut fra en god innholdsstruktur. Hva slags informasjon er nettstedets publikum faktisk ute etter? Hvordan kan dette presenteres på enklest mulig måte? En god og ryddig struktur gir enklere navigasjon og administrasjon av innholdet. Vår prosjektleder gjennomfører en workshop i tett samarbeid med deg som kunde.

Teknisk oppsett og søkemotoroptimalisering

Det tekniske oppsettet sørger for å få websiden optimalisert for søkemotorer. Våre webutviklere identifiserer aktuelle søkeord, velger url-struktur, navn på filer og bilder og sidetitler ut i fra dette.

Deretter sørger vi for at nettsiden er lett og rask å laste.

synlighet i Google

Brukervennlighet

En brukervennlig nettside betyr blant annet å ha en enkel og logisk navigasjon så en bruker lett finner det den er ute etter. Siden må være responsiv og tilpasses skjermer i alle størrelser og fasonger. En bruker skal ha kort vei til kontaktinformasjon, oppleve god lesbarhet og sikkerhet for persondata ved innlogging eller betaling. En brukervennlig nettside kan øke trafikken, inntektene og en merkevares omdømme.

Universell utforming

Universell utforming av nettsider sørger for at personer med ulike funksjonshemminger, som nedsatt syn, hørsel, motoriske eller kognitive ferdigheter, har likeverdig tilgang til en nettsides innhold og funksjonalitet. Dette kan høres krevende ut å få på plass, men det kan bidra positivt for lønnsomheten til din en bedrift. Rundt en tredjedel av Norges befolkning har behov for tilrettelegging for å kunne bruke digitale tjenester. Det er ikke bare viktig for digital inkludering, det er også lovpålagt.

Innhold – planlegging og produksjon

Til syvende og sist er det innholdet i form av tekst, bilder og video som faktisk skaper nettstedet. Gjennomtenkt innhold har en tydelig stemme for en merkevare, og formidler et budskap på en tydelig måte. Våre kommunikasjonsrådgivere hjelper deg med både planlegging og produksjon av alle typer innhold.

Kontakt Andreas Halsa for et uforpliktende idèmyldringsmøte hvor vi utforsker dine muligheter.

webuvikling

Oppfølging og vedlikehold i etterkant

Vi kan både skape og drifte nettsider, eller det kan være et samarbeid mellom Dialecta og deg som kunde. Uansett vil du alltid ha kort vei til brukerstøtte enten det gjelder innholdsproduksjon eller tekniske spørsmål. Nettsidene settes opp med WordPress, et verktøy som forberdres og utvikles hele tiden. En vedlikeholdsavtale sørger for at nettsiden holdes løpende oppdatert til nyeste versjon, og at eventuelle bugs oppdateres fortløpende.

WordPress

Hvorfor bruker og anbefaler vi wordpress? 30% av alle nettsider i verden er laget med WordPress. Det er en godt prøvd løsning som dekker de fleste tekniske behov en nettside måtte ha.

WordPress er en brukervennlig løsning som er lett å sette seg inn i. Løsningen er skalerbar i takt med bedrifter i vekst.

Vi kan levere mindre nettbutikker. I WordPress ligger det muligheter for å lage nettbutikk. Snakk med oss hvis du vurderer å starte nettbutikk.

Referanser

Nye nettsider til Studentsamskipnaden i Molde

Nye nettsider til Studentsamskipnaden i Molde

Studentsamskipnaden i Molde

Webutvikling, Webdesign, Grafisk design, Profilhåndbok

Vi har det siste halve året jobbet tett med Helene, Dayenne og Marthe i Studentsamskipnaden i Molde – SiMolde, for å sette opp en ny og mer funksjonell nettside.

Degvold kontormøbler – Fra teltutleie til kontormøbler

Degvold kontormøbler – Fra teltutleie til kontormøbler

Degvold Kontormøbler

Digital markedsføring, webutvikling,

I det gamle veveriet på Skreia, helt ytterst på Toten, finner du Degvold kontormøbler. Familiebedriften på snart syv ansatte leverer nye og brukte kontormøbler til små og mellomstore bedrifter i hele Norge.

Hamar: NCE Heidner Biocluster

Hamar: NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster

På Hamar har Reklamebyrået Dialecta lagd nettsider for NCE Heidner Biocluster. Nettsidene er lagd i WordPress, men vi har i tillegg levert tilpassede blokker og funksjoner.

Nettside for Garden Conservation

Nettside for Garden Conservation

Norges Grønne Fagskole Vea i Moelv har fått et europeisk ansvar for å formidle kunnskap om historiske hager. Dialecta har utviklet en flerspråklig webside i WordPress.

Nettside for Rosenlund Bydelssenter

Nettside for Rosenlund Bydelssenter

Rosenlund Bydelssenter på Lillehammer har fått ny hjemmeside. Vi har også hjulpet de med logo, fotografering, Google Ads, analyse av målgrupper, samt ordnet tillatelse til skilting.

Nettside for melkerobot

Nettside for melkerobot

For Fjøssystemer har vi utviklet en egen webside for melkerobot. Fjøssystemer ønsket en egen webside på et eget domene for å kunne rendyrke informasjon om nye og brukte Lely melkeroboter. 

Nettsider for Låven Bar

Nettsider for Låven Bar

For Låven Bar på Sjusjøen har vi satt opp noen enkle men smakfulle websider i WordPress.

Vi er mer enn en leverandør

Vi streber etter å være en lett tilgjengelig ressurs og samarbeidspartner, fremfor å bare være en leverandør. Du kan alltid ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Send oss gjerne en forespørsel på