Nye nettsider til Studentsamskipnaden i Molde

Vi har det siste halve året jobbet tett med Helene, Dayenne og Marthe i Studentsamskipnaden i Molde – SiMolde, for å sette opp en ny og mer funksjonell nettside.

Målet har vært å lage en mer moderne og oversiktlig nettside som samler alt av både praktisk og aktuell informasjon på en og samme side. Nettsiden skal også være brukervennlig både frontend og backend.

Vi begynte med å gå gjennom den eksisterende nettsiden for å optimalisere strukturen, både med tanke på innhold og navigasjon. Det er viktig at innholdet presenteres raskt og oversiktlig, samtidig som at det skal være enkelt for administratorene å legge til alle typer innhold som tekst, bilder, video, nedtrekksbokser osv.

Therese sørget deretter for å sette det hele sammen i et moderne rammeverk. Hun oppgraderte også fargepaletten, fonter og illustrasjoner til SiMolde, og laget en tydelig profilhåndbok med gode retningslinjer for bruk.

Så fort struktur og design var avklart startet SiMolde med å revidere tekst og bilder som skulle inn på nettsiden. De hyret inn en fotograf og engasjerte studenter til å bli fotografert. Stian startet arbeidet med å sette opp den tekniske løsningen.

Nettsiden er satt opp i publiseringsløsningen WordPress, som gir oss full kontroll og fleksibilitet til å skreddersy nettsiden nøyaktig slik SiMolde hadde behov for. Siden er rask og selvfølgelig tilpasset mobil og nettbrett.

Helene, Dayenne og Marthe har jobbet iherdig med å føre inn innholdet på nettsiden, og har hatt ukentlig oppfølging av Andreas som har sørget for en smidig leveranse og at løsningen har blitt tilpasset og levert til deres ønsker og behov og innenfor budsjett.

Så fort innholdet var ført inn ble det gjennomført en test av løsningen sammen med studenter i Molde. Tilbakemeldningene fra testen var meget positive med konstruktive innspill som har blitt tatt med videre.

Nå er vi endelig klare, til å presentere nettsiden vi er veldig stolte av og takknemlige for at vi har fått være med på å levere, og vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet med SiMolde.

Takk for tilliten og gratulerer med ny nettside!

Vi er mer enn en leverandør

Vi streber etter å være en lett tilgjengelig ressurs og samarbeidspartner, fremfor å bare være en leverandør. Du kan alltid ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Send oss gjerne en forespørsel på