Om Dialecta

I Dialecta er vi levende opptatt av å skape markedsføring som gir resultater!

Navnet Dialecta stammer fra en hypotese som den østerrikske forskeren Dr. Hegel kom frem til på slutten av 1800-tallet. Han forsket på språket som kommunikasjonsform. Hypotesen ble kalt «The Hegelian dialecta» og betyr problem – reaksjon – løsning.

Dialecta er et reklamebyrå med 12 ansatte fordelt på kontorer på Gjøvik, Lillehammer og Vinstra. Vi har bred kompetanse innen alt som har med markedsføring å gjøre.

Vår viktigste jobb er å skape god synlighet for både små og store bedrifter på digitale og trykte flater. Vi har et bredt kundegrunnlag innen bransjer som reiseliv, landbruk, håndverkere, hytteutvikling og private virksomheter innen industri og handel.

Vi jobber med merkevarebygging, markedsstrategi, innholdsproduksjon/tekst, sosiale medier, utvikling og drifting av websider, digital markedsføring som måles/evalueres, korrigeres og virker. Dialecta utvikler logo og profil, grafisk design og produksjon, samt produkter som trykksaker, skilting, profileringsartikler og bil-dekor.

Vi startet opp i 2003 da Vinstra trykk og reklame, Gausdal Trykkeri og Gjøvik Grafiske som slo seg sammen til Dialecta Kommunikasjon. Vi har gått fra å være et trykkeri til å bli et komplett reklamebyrå.

Istedenfor å ansette en egen markedsansvarlig, kan du ved å bruke oss få 12 medarbeidere i din markedsavdeling. Med dette grepet får du mye større kompetanse og en helt annen bredde i ditt markedsarbeid.

Kontakt oss!

Vi er mer enn en leverandør

Vi streber etter å være en lett tilgjengelig ressurs og samarbeidspartner, fremfor å bare være en leverandør. Du kan alltid ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss