Logoer

Referanser

Engesvea barne- og ungdomsskole

Engesvea barne- og ungdomsskole

Vi har utviklet ny visuell identitet for Engesvea barne- og ungdomsskole som er en privat grunnskole fra 1. til 10. trinn.

Eco Solutions

Eco Solutions

Vi har utviklet ny visuell identitet og merkevarefortelling for Eco Solutions. De har spesialisert seg på vann og avløp for de som bor litt utenfor allfarvei med bærekraftige løsninger som gir minimale avtrykk i naturen.

Stilken

Stilken

Vi har utviklet ny visuell identitet for Stilken som er et 100 % plantebasert matkonsept, levert av Studentsamskipnaden i Trondheim.

Aiman Shaqura

Aiman Shaqura

Vi har utviklet ny visuell identitet for Aiman Shaqura. Aiman er en kjent gründer, forretningsutvikler, mentaltrener og foredragsholder som har spesialisert seg på «Business turnarounds».

Kafé Ax

Kafé Ax

Vi har utviklet ny visuell identitet for Studentsamskipnadens Kafé Ax på Helgasetr. Kafé AX er et lite spisested med enkel, sunn og næringsrik mat i koselige omgivelser.

PAN Prosjekt

PAN Prosjekt

Vi har utviklet ny visuell identitet for Pan Prosjekt som tilbyr riving, miljøsanering, spesialrådgivning og fagekspertise i forbindelse med riving og miljøsaneringsprosjekter.

Steinar Myhre

Steinar Myhre

Vi har utviklet ny visuell identitet for Steinar Myhre som er et selskap i Fjøssystemer Gruppen. Steinar Myhre er totalleverandør av bygg til landbruk og industri.

Trust Meal

Trust Meal

Vi har utviklet ny visuell identitet for Trust Meal som er et selvbetjent serveringsted for studenter i Sit.

Elso Regnskap

Elso Regnskap

Vi har utviklet ny visuell identitet for Elso Regnskap hvor faglig dyktighet kombineres med ekstra oppmerksomhet mot kundeservice. 

SITO

SITO

Vi har utviklet ny visuell identitet for kaffebaren SITO. Her kan du starte dagen med en god kopp kaffe, mens du nyter deilig ferskt bakverk. 

Vi er mer enn en leverandør

Vi streber etter å være en lett tilgjengelig ressurs og samarbeidspartner, fremfor å bare være en leverandør. Du kan alltid ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Send oss gjerne en forespørsel på