Rådgivning

En planlagt markedsreise som leverer vekst. Dialecta kan bidra til verdiskapning. En tydelig strategi er grunnmuren i all merkevarebygging. La oss hjelpe deg!

Vi tilbyr rådgivning for å hjelpe bedrifter med å skape en vellykket markedsføringsstrategi. Vi har gjennom 20 år hatt 5000 kunder i ulike bransjer. Vi har erfaring og kompetanse om mange ulike bransjer fra varehandel, reiseliv og landbruk til små nisjer og lokale bedrifter. Vi er godt rustet til å hjelpe deg og nå dine mål.

Vi starter med å identifisere dine mål for markedsføringen. Dette kan være å øke salget, øke bevisstheten om merkevaren din, bedre synligheten eller å utvide din kundebase. Deretter hjelper vi deg med å identifisere og forstå din målgruppe, slik at vi sammen kan skape planer og innhold som appellerer til dem.

Vi hjelper deg også med å velge de riktige kanalene for å nå din målgruppe. Det finnes mange ulike kanaler å bruke, inkludert nettside, sosiale medier, e-postmarkedsføring, annonsering på trykte og digitale flater. Vi hjelper deg med å velge de kanalene som er mest effektive for din målgruppe og dine mål.

Vi følger opp resultatene dine og justerer strategien etter behov. Markedsføring er en kontinuerlig prosess, og vi vil hjelpe deg med å måle resultatene og gjøre justeringer for å sikre at du oppnår dine mål.

Ta kontakt med oss for å få profesjonell hjelp til å skape en vellykket markedsføringsstrategi som passer for deg og din bedrift.

Vi er mer enn en leverandør

Vi streber etter å være en lett tilgjengelig ressurs og samarbeidspartner, fremfor å bare være en leverandør. Du kan alltid ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Send oss gjerne en forespørsel på