Degvold kontormøbler – Fra teltutleie til kontormøbler

I det gamle veveriet på Skreia, helt ytterst på Toten, finner du Degvold kontormøbler. Familiebedriften på snart syv ansatte leverer nye og brukte kontormøbler til små og mellomstore bedrifter i hele Norge.

Degvold var tidligere mest kjent for utleie av telt. Salg av kontormøbler utgjorde bare en liten del av virksomheten. I 2019 endret de satsningsområde til kontormøbler og siden den gang har omsetningen økt med nærmere 15 millioner.

Hva er hemmeligheten bak suksessen?

Joakim Gryttenholm, daglig leder i Degvold kontormøbler, forteller at det hele startet med en ny strategi og en ny nettside, som ble utviklet av Dialecta.

– Den gamle nettsiden vår var ikke bra. Den var enkel, og innholdet mangelfullt. Vi ville ha en nettside som var brukervennlig, som gjorde det enkelt for folk å finne det de var ute etter, og enkelt å komme i kontakt med oss. Den nye nettsiden er søkemotoroptimalisert, og ikke minst et nyttig arbeidsverktøy i salgsdialog med kunder. Vi er også blant de eneste i bransjen som har valgt å ha priser synlig på, så det er enkelt å sammenligne priser og ta gode valg, sier Joakim.

Sjekk ut den nye nettsiden til Degvold kontormøbeler her.

Google betalt søkeannonsering

Den største effekten kom da Degvold tok i bruk bruke Google betalt søkeannonsering. Sammen har vi utviklet en effektiv søkeannonseringsstrategi.

– I kombinasjon med SEO-optmailsering har dette i sum bidratt til at vi er mer synlig der kundene våre er. Vi slipper i stor grad å drive med oppsøkende salg da kundene tar gjerne kontakt med oss først, sier Joakim.

Fornøyde kunder

Degvold kontormøbler er opptatt av å levere god service og kvalitet.
De har et godt samarbeid med sine kunder, og de lytter til deres behov.

– Vi er opptatt av å gi kundene den beste mulige opplevelsen. Vi vil at de skal være fornøyde med både møblene og servicen vår, sier Joakim.

Resultatene av effektiv samarbeid

Rune, prosjektleder og digital rådgiver i Dialecta, er helt sikker på at samarbeidet mellom Dialecta og Degvold er nøkkelen til deres suksess.

– Vår jobb er å legge til rette for at de riktige kundene finner veien til Degvold og tar kontakt. Degvold sin jobb er å levere en god kundeopplevelse og service som leder til salg. Når begge parter leverer på sine oppgaver, er det gjerne en god oppskrift for å lykkes, sier Rune

Rune understreker at et godt samarbeid er basert på god kommunikasjon, forståelse for kundens mål og situasjon, og ærlighet.

– Vi må snakke sammen og forstå hvor vi er, og hvor vi skal, for å kunne nå et felles mål. Det er dette som gjør at vi kan levere gode resultater for våre kunder, avslutter Rune.

Ambisiøse mål

Degvold har ambisiøse mål for fremtiden. De vil fortsette å vokse. Sammen ser vi på nye muligheter for å ta de neste stegene.

– Degvold og Dialecta er et godt team og vi har en god strategi. Jeg er sikker på at vi vil når de målene vi setter oss, sier Joakim.

Våre tips til bedrifter som ønsker å oppnå resultater:

  • Sørg for at nettsiden din er brukervennlig og informativ. Husk at nettsiden er ditt digitale utstillingsvindu
  • Gjør undersøkelser for å finne ut hvilke ord og fraser kundene dine søker på. God SEO-optimalisering er viktig for at du skal kunne bli funnet og vurdert
  • Jobb med konverteringsoptimalisering, og legg til rette for at potensielle kunder skal ta kontakt med deg
  • Husk at det ikke er om å gjøre å ha mest mulig trafikk inn på dine nettsider, men den riktige trafikken

Ønsker du en uforpliktende prat med oss i Dialecta?

Ta gjerne kontakt med Rune, Andreas eller Magne.

Referanser

Turistbrosjyre 2024 for Visit Øst-Norge

Turistbrosjyre 2024 for Visit Øst-Norge

Visit Øst-Norge

Finn massevis av inspirasjon til din neste opplevelse i turistbrosjyren for Visit Øst-Norge. Vi i Dialecta har samarbeidet med Visit Øst-Norge og stått for prosjektledelse, grafisk design, trykking og distribusjon.

Brosjyre for Utsiktsbakken Brassband

Brosjyre for Utsiktsbakken Brassband

Utsiktsbakken Brassband

Utsiktsbakken Brassband (UBB) er et musikkorps for personer med behov for spesielt tilrettelagt instruksjon.

Nye nettsider til Studentsamskipnaden i Molde

Nye nettsider til Studentsamskipnaden i Molde

Studentsamskipnaden i Molde

Webutvikling, Webdesign, Grafisk design, Profilhåndbok

Vi har det siste halve året jobbet tett med Helene, Dayenne og Marthe i Studentsamskipnaden i Molde – SiMolde, for å sette opp en ny og mer funksjonell nettside.

Skilt og dekor for Graminor

Skilt og dekor for Graminor

Graminor

Graminor AS utvikler nye plantesorter til jord- og hagebruksnæringen i Norge og Norden. De ønsket skilting med sin grafiske profil samt dekor til glassdører på sitt hovedkontor med illustrasjoner av plantesortene de utvikler og deres latinske navn.

Reklamespot for PokerNM23

Reklamespot for PokerNM23

Bålstedet

Bålstedet.no hadde en idé til en sponsor-reklamespot for PokerNM23 og filmet selv med mobilen.

Shorts og Reels

Shorts og Reels

Med enkle grep kan mobilopptak bli små videofortellinger.

Reklamefrie dager

Reklamefrie dager

Montebellosenteret

For Montebellosenteret har vi produsert en 30 sekunders spot for Reklamefrie dager på TVNorge og TV 2. 

Degvold kontormøbler – Fra teltutleie til kontormøbler

Degvold kontormøbler – Fra teltutleie til kontormøbler

Degvold Kontormøbler

Digital markedsføring, webutvikling,

I det gamle veveriet på Skreia, helt ytterst på Toten, finner du Degvold kontormøbler. Familiebedriften på snart syv ansatte leverer nye og brukte kontormøbler til små og mellomstore bedrifter i hele Norge.

Graminor årsberetning 2022

Graminor årsberetning 2022

Graminor

Graminor AS utvikler nye plantesorter til jord- og hagebruksnæringen i Norge. Vi har gjort layout på og produsert årsberetningen for 2022.

T-skjorter

T-skjorter

Maihaugen

Profilartikler, T-skjorter

For Maihaugen har vi levert t-skjorter med trykk, og kunden er veldig fornøyd!

Hamar: NCE Heidner Biocluster

Hamar: NCE Heidner Biocluster

NCE Heidner Biocluster

På Hamar har Reklamebyrået Dialecta lagd nettsider for NCE Heidner Biocluster. Nettsidene er lagd i WordPress, men vi har i tillegg levert tilpassede blokker og funksjoner.

Profesjonell årsrapport

Profesjonell årsrapport

Nansen Fredssenter

Tidligere hadde Nansen Fredssenter utformet årsrapportene selv i Word. Rapporten leses av blant annet stortingsrepresentantene og de kom til oss med et ønske om å løfte det visuelle uttrykket. 

Vi er mer enn en leverandør

Vi streber etter å være en lett tilgjengelig ressurs og samarbeidspartner, fremfor å bare være en leverandør. Du kan alltid ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Send oss gjerne en forespørsel på