Visittkort

Vi designer og trykker profesjonelle visittkort. Visittkortene er et flott første skritt for å etablere merkevaren din, men for å virkelig ta bedriften din til neste nivå, trenger du digital annonsering og en god hjemmeside. La oss hjelpe deg å nå nye høyder og nå dine forretningsmål.

Visittkort Lillehammer
For Sjusjøen Renhold har vi laget visittkort og klistremerker.

Etterhvert som verden fortsetter å bli mer digital, er det lett å anta at visittkort er en saga blott. Sannheten er imidlertid at de fortsatt er et viktig verktøy for enhver bedrift, enten du er en oppstart eller et veletablert selskap. Et godt designet visittkort kan hjelpe deg med å gjøre et godt førsteinntrykk, vise frem merkevaren din og gjøre det lettere for folk å få kontakt med deg.

Visittkort gjør det enkelt for folk å få kontakt med deg.
Når du møter noen på et nettverksarrangement eller forretningsmøte, er det viktig å utveksle kontaktinformasjon raskt og enkelt. Et visittkort gir all nødvendig informasjon i én praktisk pakke.

Visittkort for Meire regnskap og rådgivning
Visittkort viser frem merkevaren din og stilen din.

I tillegg til design og trykk av visittkort, tilbyr vi et bredt spekter av andre tjenester for å hjelpe deg med å markedsføre virksomheten din og utvide merkevaren din. Her er bare noen av de andre tjenestene vi tilbyr:

Logo design
Logoen din er grunnlaget for merkevaren din, og det er viktig å få den riktig. Vårt team av erfarne designere kan hjelpe deg med å lage en logo som fanger essensen av virksomheten din og hjelper deg å skille deg ut på en overfylt markedsplass.

Webdesign og utvikling
I dagens digitale tidsalder er det viktig å ha en profesjonell nettside. Vårt team av ekspertutviklere kan hjelpe deg med å lage et nettsted som ser bra ut, fungerer feilfritt og viser frem virksomheten din for verden.

Håndtering av sosiale medier
Sosiale medier er et utmerket verktøy for å bygge merkevaren din og få kontakt med publikum. Våre sosiale medieeksperter kan hjelpe deg med å utvikle en strategi, lage innhold og administrere sosiale mediekontoer for å hjelpe deg med å nå dine mål.

Videoproduksjon
Video er et kraftig verktøy for å fortelle merkevarens historie og få kontakt med publikum. Teamet vårt av videografer, redaktører og animatører kan hjelpe deg med å lage videoinnhold av høy kvalitet som engasjerer publikum og hjelper deg å skille deg ut.

Epost markedsføring
E-postmarkedsføring er en kostnadseffektiv måte å nå ut til publikum og øke salget. Våre eksperter på e-postmarkedsføring kan hjelpe deg med å lage målrettede kampanjer som gir resultater.

Produksjon av visittkort

I Dialecta er vi forpliktet til å hjelpe deg med å utvide virksomheten din og nå dine mål. Enten du trenger et nytt visittkort eller en komplett pakke med markedsføringstjenester, er vi her for å hjelpe. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg å ta bedriften din til neste nivå.

Vi er mer enn en leverandør

Vi streber etter å være en lett tilgjengelig ressurs og samarbeidspartner, fremfor å bare være en leverandør. Du kan alltid ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Send oss gjerne en forespørsel på