Nettsider

Uten en god tilstedeværelse på nettet er man ikke konkurransedyktig. Vi hjelper deg å skape nettsider som både brukere og søkemotorer kommer til å elske.

I Dialecta designer og utvikler vi nettsider som vises til dine kunder. Med søkemotoroptimalisering (SEO) og søkemotormarkedsføring (Google Ads) gir vi deg flere kunder. Med innholdsproduksjon (foto, video og tekst) holder vi på dem.

Våre designere setter opp visuelt tiltalende nettsider. Innholdsprodusenten lager tekst, og utviklere sørger for at alt det tekniske er i orden til enhver tid.

Oppfølging i etterkant
Vi kan både skape og drifte nettsider, eller det kan være et samarbeid mellom Dialecta og deg som kunde. Uansett vil du alltid ha kort vei til brukerstøtte enten det gjelder innholdsproduksjon eller tekniske spørsmål.

Vedlikeholdsavtaler
Nettsidene settes opp med WordPress. Det verktøyet forberdres og utvikles hele tiden og må derfor holdes oppdatert til siste versjon. Vedlikeholdsavtalen sørger for at nettsiden holdes løpende oppdatert og at eventuelle bugs oppdateres fortløpende.

WordPress
Hvorfor bruker og anbefaler vi wordpress? 30% av alle nettsider i verden er laget med WordPress. Det er en godt prøvd løsning som dekker de fleste tekniske behov en nettside måtte ha.

WordPress er en brukervennlig løsning som er lett å sette seg inn i. Løsningen er skalerbar i takt med bedrifter i vekst.

Nettbutikk og e-handel
Vi kan levere mindre nettbutikker. I WordPress ligger det muligheter for å lage nettbutikk. Her kan det betales med Vipps, Klarna og bankkort. Snakk med oss hvis du vurderer å starte nettbutikk.

Vi er mer enn en leverandør

Vi streber etter å være en lett tilgjengelig ressurs og samarbeidspartner, fremfor å bare være en leverandør. Du kan alltid ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss