Vi har utvidet Dialecta-laget!

Si hei til vårt nyeste tilskudd i Dialecta – Marthe Høie, som kommer inn i rollen som prosjektleder og rådgiver 🎉 Bli bedre kjent med Marthe her 👇

🏡 Marthe bor sammen med sin samboer og deres hund Nera i et lite hus på en stor tomt i Øvre Vang, med flott natur i umiddelbar nærhet.

🤩 Funfact: Hun er over middels interessert i design, hus og interiør, og er en slags hobbysnekker på hjemmebane. Heldigvis er samboeren hennes tømrer, så hun har en god læremester.

🎓Marthe er utdannet ved Høyskolen Kristiania, med en bachelor i Markedsføring og merkevareledelse. Hun har en solid bakgrunn i salg fra flere bransjer og har også erfaring fra helsesektoren. Marthe har spesialisert seg i digital markedsføring, med erfaring fra Graminor AS og Norsk Tipping.

🚀 Marthe ser frem til å bidra til at bedrifter blir mer synlige og oppnår en sterkere posisjon i markedet. Hun ønsker å være en positiv bidragsyter og en verdifull sparringspartner.

Interessert i en prat? Kontakt Marthe for en uforpliktende samtale!

Vi er mer enn en leverandør

Vi streber etter å være en lett tilgjengelig ressurs og samarbeidspartner, fremfor å bare være en leverandør. Du kan alltid ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Send oss gjerne en forespørsel på