Slik planlegger du innlegg på Facebook

Ta ferie med god samvittighet 🌞

Sommeren er her, og det er på tide å koble av og nyte ferien! Men hva med Facebook-siden din? Fortvil ikke, med litt planlegging kan du sikre at innholdet ditt fortsetter å engasjere følgere selv når du ligger på stranden.

Se video nederst for å se hvordan du planlegger innlegg for Facebook og Meta

Her er en guide til hvordan du kan planlegge Facebook-innleggene dine, slik at du kan ta ferie 🌞 med god samvittighet:

Lag en forfriskende plan

Utstyr deg med en stor iskaffe eller 🍨 iskremskål og sett deg ned foran datamaskinen. Nå skal du lage en innholdsplan for sommeren. Tenk på spennende, sommerrelaterte temaer.

Skriv ned idéene dine

Hva med å la ansatte fortelle om sine ferieplaner, turtips eller sommeroppskrifter?
La kreativiteten flyte, og skriv ned alle ideene dine.

For hver idé, skriv et kort innlegg. Ta kreative bilder og videoer – folk elsker visuelle godbiter! Sørg for at hvert innlegg er klart til å postes.

Her er et eksempel til et regnskapsfirma:

TittelTekstForslag til bilde/video
Slik øker du feriebudsjettet dittVil du få mer ut av feriepengene? Her er våre beste tips for å spare smart og øke feriebudsjettet ditt!Infografikk med sparetips, eller en kort video som viser enkle, praktiske sparemetoder.
Ansattes turtips for sommerenUtforsk sommerens beste reisemål med våre ansattes favoritturer! Finn inspirasjon for din neste ferie.Bildekollasj av ansatte på forskjellige turmål, eller en video med ansatte som deler sine favorittsteder.
Sommerkonkurranse: Vinn gratis rådgivningDelta i vår sommerkonkurranse og vinn en gratis time med økonomisk rådgivning!Bilde av en premie (f.eks. gavekort eller rådgivnings-tjeneste), eller en video som forklarer konkurransen.

Planlegg publiseringen

Gå til Facebook-siden din og finn innholdsplanleggeren.

Sett klokkeslettet

Velg dato og klokkeslett for når hvert innlegg skal publiseres. Husk å spre dem jevnt utover sommeren, slik at siden din holder seg aktiv.

Testpilot

Før du setter ut på ferden, kjør en liten test. Planlegg et innlegg for neste dag og se om det fungerer som det skal. Bedre å være trygg enn solbrent!

Slapp av og nyt ferien

Nå er alt klart! Len deg tilbake i solstolen med en paraplydrink og nyt ferien. Facebook-innleggene dine er i trygge hender. Ved å planlegge Facebook-innleggene dine, kan du sikre at følgere blir inspirert og engasjert, mens du selv nyter ferien til fulle.

God sommer og god planlegging! 🌞📱🕶️

I denne videoen kan du se hvordan du planlegger poster på Facebook og Instagram

Trenger du hjelp med å komme i gang?

Ta kontakt, så hjelper vi deg i gang med både planlegging og publisering.

Vi er mer enn en leverandør

Vi streber etter å være en lett tilgjengelig ressurs og samarbeidspartner, fremfor å bare være en leverandør. Du kan alltid ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Send oss gjerne en forespørsel på