GLØR + Dialecta = 🥳🎉♻️

Året har så vidt begynt, og med det kommer en hel verden av nye muligheter og utfordringer. Vi er stolte av å kunngjøre at vi har inngått en spennende samarbeidsavtale med GLØR IKS ♻️

Vi GLØDER av gleden over dette samarbeidet og ser frem til å jobbe sammen for å oppnå felles mål. GLØR IKS har allerede hintet om spennende initiativer og planer for det kommende året, og vi er ivrige etter å være med på denne reisen. Vi er klare til å spenne sikkerhetsbeltene og gi gass mot suksess sammen med GLØR IKS.

Vi ønsker å rette en stor takk til GLØR IKS for tilliten de har vist oss. Dette samarbeidet representerer ikke bare en forpliktelse til suksess, men også en felles forståelse av verdien av samarbeid og målrettet innsats.

Så heretter er mottoet vårt klart: Nytt år, nye muligheter – og sammen med GLØR IKS, er det ingen grenser for hva vi kan oppnå! Vi ser frem til et produktivt og givende samarbeid, og vi er klare for å møte 2024 med entusiasme, dedikasjon og et sterkt samarbeid for begge organisasjonene. 🎉🥳

Vi er mer enn en leverandør

Vi streber etter å være en lett tilgjengelig ressurs og samarbeidspartner, fremfor å bare være en leverandør. Du kan alltid ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Send oss gjerne en forespørsel på