Nye nettsider til MjøsAnker

Vi er stolte av at vi har levert nye nettsider til MjøsAnker. De nye nettsidene er designet for å være brukervennlige og informative med høyt fokus på tilgjengelighet og universell utforming.

MjøsAnker er Innlandets største arbeidsinkluderingsbedrift med over 250 ansatte fordelt på kontorer i hele Innlandet. Bedriften hjelper mennesker som står utenfor arbeidslivet tilbake i jobb gjennom veiledning, arbeidstrening, arbeidsutprøving og kursing. I samarbeid med NAV bidrar MjøsAnker til at nærmere 3000 mennesker årlig får nye muligheter i arbeidslivet eller får avklart sin situasjon på arbeidsmarkedet.

MjosAnker.no er bygget på WordPress, som er en moderne og responsiv plattform, noe som gjør at de ser bra ut på alle enheter, inkludert mobiltelefoner og nettbrett. Nettsidene er også fullt optimalisert for søkemotorer, noe som vil bidra til å øke MjøsAnker sin synlighet på nettet.

De nye nettsidene vil bidra til å styrke MjøsAnker sin posisjon som en ledende aktør innen arbeidsinkluderingstjenester i Innlandet. Nettsidene inneholder all relevant informasjon om MjøsAnker sine tjenester. Nettsidene har også en egen seksjon for bedriftstjenester, og det er enkelt å komme i kontakt med MjøsAnker på alle sider.

«Vi er veldig fornøyde med vår nye nettside! Den er moderne, informativ, enkel å navigere i og har et godt design. Den er et stort løft for oss, og synliggjør på en god måte vår profesjonalitet, kompetanse og ledende posisjon. Dialecta har vært helt suverene i prosessen, og de jobbet hele tiden sammen med oss for å avdekke våre behov og utvikle en webside tilpasset våre målgrupper og ønsker. For oss var det viktig å ha en leverandør som holdt tak i prosessen, fulgte oss opp tett og hadde full kontroll på det tekniske. Og det leverte Dialecta meget godt på!»

– Ingvild Keller, Leder Marked og Forretningsutvikling

Har du behov for nye nettsider?

Ta kontakt, så møtes vi til et uforpliktende og kreativt idémøte.

Vi er mer enn en leverandør

Vi streber etter å være en lett tilgjengelig ressurs og samarbeidspartner, fremfor å bare være en leverandør. Du kan alltid ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Send oss gjerne en forespørsel på