Kurs i Canva

Canva er et gratis nettbasert grafisk designverktøy. Bruk det til å lage innlegg i sosiale medier, presentasjoner, plakater, videoer, logoer og mer.

Vil du ta dine designferdigheter til neste nivå? Vårt Canva-kurs er skreddersydd for å gi deg den nødvendige kompetansen til å benytte Canva som et nyttig verktøy. På kurset, som varer i 3 timer, vil du lære alt fra grunnleggende funksjoner til avanserte triks som vil gi deg muligheten til å skape imponerende grafikk på et øyeblikk.

Med et begrenset antall plasser på hvert kurs, kan du være sikker på personlig oppmerksomhet og veiledning fra våre erfarne instruktører.

Du kan velge mellom å delta på kursene våre via Teams, eller du kan bli med oss i våre lokaler på Lillehammer, Gjøvik, Brumunddal eller Vinstra. Uansett hva som passer best for deg, er vi klare til å hjelpe deg med å komme i gang med Canva.

Klar til å starte? Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for å bestille.

Prisen for dette eksklusive kurset er kr. 5000,- eks. mva., og det er plass til opptil fem deltakere per økt.

Bestill kurs

Vi er mer enn en leverandør

Vi streber etter å være en lett tilgjengelig ressurs og samarbeidspartner, fremfor å bare være en leverandør. Du kan alltid ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Send oss gjerne en forespørsel på