Søkemotormarkedsføring med Google Ads

Vi bruker Google når vi lurer på noe og vi bruker Google når vi skal kjøpe noe. Men vi klikker vanligvis bare på de aller øverste treffene i Google. Øverst oppe i søkeresultatet ligger det annonser, dette er annonser som heter «Google Ads».

Vanligvis så vil ca 10% av brukerene klikke på en av de øverste betalte annonsene. Det er derfor viktig å ligge blant de aller øverste søkeresultatene i Google.

Den som har gode og relevante annonser kan rangere høyt i Google. Med godt utført arbeid i Google Ads og fornuftige budsjetter, greier å få alle bedrifter til å komme høyt opp i Google på de søkefrasene de ønsker. Dersom du ønsker at din bedrift skal komme høyt opp i Google, så kan vi hjelpe deg! 

  • Google Ads oppsett og rådgivning
  • Optimalisering av Google Ads kontoer
  • Søkeordsanalyse
  • Innhold med SEO og Google Ads tilpassing

Dialecta har svært solide medarbeidere innenfor Google Ads. Ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere innen digital kommunikasjon dersom du ønsker at din bedrift skal rangere høyt i Google!

Vi er mer enn en leverandør

Vi streber etter å være en lett tilgjengelig ressurs og samarbeidspartner, fremfor å bare være en leverandør. Du kan alltid ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Send oss gjerne en forespørsel på