Vi ønsker dere en riktig god jul og godt nytt år!

I denne høytiden ønsker vi å rette en varm og takknemlig hilsen. Året som har gått har vært en spennende reise for oss hos Dialecta, fylt med utfordringer, lærdom og gleder. Vi er stolte over de prosjektene vi har hatt en glede av å jobbe med, og det har vært givende å se resultatene av vårt samarbeid.

🎊 I år feiret vi også en betydningsfull milepæl – det er 20 år siden Dialecta ble startet. Denne feiringen var en anledning til å reflektere over de fantastiske samarbeidene vi har hatt, inkludert det langvarige partnerskapet med Fjøssystemer AS siden 2011. Sammen har vi vokst og skapt noe unikt. Våre kunder er hjertet i Dialecta, og det er deres visjoner og ambisjoner som driver oss fremover. Vi er takknemlige for tilliten dere har vist oss gjennom året.

🎁 Som en gest av takknemlighet og omtanke har vi valgt å spre glede gjennom vårt bidrag til Frelsesarmeens julegryte på Lillehammer. Vi håper at dette bidraget kan være med på å gjøre en forskjell og bringe varme til dem som trenger det mest.

🥰 Vi ser tilbake på året med takknemlighet for de mulighetene vi har fått, og vi ser fremover med spenning til fortsettelsen i det kommende året. Bredden og helheten av vår tjenesteportefølje fra markedsstrategi til visuell identitet, innholdsproduksjon, og digital markedsføring skal leveres med høy kvalitet i alle ledd, slik at dine forventninger som kunde oppfylles.

Tusen takk for et fantastisk år sammen! Vi ønsker dere alle en fredfull jul og et strålende nytt år fylt med suksess, glede og gode stunder.

Vi er mer enn en leverandør

Vi streber etter å være en lett tilgjengelig ressurs og samarbeidspartner, fremfor å bare være en leverandør. Du kan alltid ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Send oss gjerne en forespørsel på