Dialecta fyller 20 år!

I januar 2003 ble Dialecta stiftet og vi er stolte av å se tilbake på 20 år i en bransje som definitivt har endret seg mange ganger siden oppstarten.

Dialectas historie startet med samtaler mellom Gausdal Trykkeri og Vinstra Trykk & Reklame i 1999. Konklusjonen ble, etter mye tankevirksomhet og samtaler om hvordan vi trodde vår bransje ville se ut fremover, at vi måtte satse sammen. 

Vi åpnet er helt nytt anlegg på Fakkelgården på Lillehammer 2. februar 2003. Det ble investert mye i nytt trykkeri og teknisk utstyr. Samtidig ble det satset på å styrke den kreative og digitale delen av selskapet med ansettelse av ny kompetanse. 

I 2006 ble den kreative delen ytterligere styrket gjennom oppkjøpet av designbyrået Gjøvik Grafiske. Selskapet var et anerkjent byrå i markedet med lang fartstid og mange spennende kunder. Året 2009 ble et viktig og spennende år for Dialecta. 

Fra trykkeri til fullservice reklamebyrå

Samme år ble trykkeridelen solgt til Hamar Media med en langsiktig samarbeidsavtale på trykkproduksjon. I forbindelse med dette salget flyttet vi opp en etasje på Fakkelgården til helt nye kontorer. Etter dette har Dialecta utviklet seg til å bli et fullservice reklamebyrå med fokus på kompetanse innen markedsføring, merkevarebygging og visuell kommunikasjon.

Med 13 dyktige og ansvarsfulle ansatte som har en god miks og bredde i kompetanse samarbeider vi med mange kunder. På kundelisten vår i løpet av de siste 20 årene har vi totalt nesten 5000 kunder. Det er vi stolte av!

Takk for de første 20 årene!

Noe av suksesskriteriet for Dialecta ligger i evnen til omstilling i et krevende marked med en rivende utvikling. Dette sammen med et godt og stabilt arbeidsmiljø hvor alle drar i samme retning, bidrar til at vi lykkes og skaper resultater sammen med våre kunder. 

Dialecta har i dag kontorer på Lillehammer, Gjøvik, Brumunddal og Vinstra og vi ser frem mot nye jubileer i årene som kommer.

Tusen takk for følget gjennom 20 år – og velkommen til nye kunder!

Vi er mer enn en leverandør

Vi streber etter å være en lett tilgjengelig ressurs og samarbeidspartner, fremfor å bare være en leverandør. Du kan alltid ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Send oss gjerne en forespørsel på