Dialecta – ditt reklamebyrå i Innlandet

Dialecta er ditt lokale reklamebyrå i Innlandet og Gudbrandsdalen. Vi hjelper bedrifter i områdene rundt Lillehammer, Gjøvik, Hamar og Gudbrandsdalen å kommunisere med sin målgruppe på en effektiv måte. Vi tilbyr en rekke tjenester som er tilpasset lokale behov, inkludert digital markedsføring, trykksaker, profilartikler, innholdsmarkedsføring og søkemotoroptimalisering.

Therese, Terje, Rune, Arne, Line, Magne, Gøran, Vibeke, Andreas og Hallgeir feirer Dialectas jubileum. Mangler: Reidun og Stian.

Som et reklamebyrå som kjenner markedet i Innlandet og Gudbrandsdalen, sørger vi for at dine kampanjer treffer riktig målgruppe og får optimal effekt. Vårt erfarne team av strateger, designere og markedsførere jobber tett med deg for å utvikle en skreddersydd strategi som hjelper deg med å øke synligheten og veksten til din bedrift.

Vi er opptatt av å levere resultater og målbare suksesser for våre kunder i Innlandet og Gudbrandsdalen. Vi tilbyr enestående kundeservice og kommunikasjon, og vil holde deg oppdatert på alle fremskritt og suksesser underveis.

Ta kontakt med oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe din bedrift med å nå dine mål og treffe din målgruppe i Innlandet og Gudbrandsdalen. Vi har ekspertisen og erfaringen som trengs for å hjelpe deg med å oppnå dine målsettinger.

Vi er mer enn en leverandør

Vi streber etter å være en lett tilgjengelig ressurs og samarbeidspartner, fremfor å bare være en leverandør. Du kan alltid ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Send oss gjerne en forespørsel på