3 tips til hva du kan dele i sosiale medier i desember

Desember er en spesiell tid på året som er preget av juleforberedelser, glede og samhold. Under finner du tre nyttige tips som kan hjelpe deg å skape innhold på SoMe denne måneden.

1. Planlegg innlegg i god tid

Dette gjelder uansett hvilken måned vi er i. For å kunne senke skuldrene i desember, er planlegging alfa og omega. Planlegg innhold, grafikk, videoer, dag og tidspunkt for publisering. Meta Business Suite er et genialt verktøy som hjelper deg å holde styr på publiseringsplanene. Du kan også forhåndsplanlegge publisering av innlegg, reels og historier. Meta Business Suite har faktisk egen mobilapp!

2. Skap julestemning

Desember er definitivt julemåneden så ikke nøl med å skape innhold med julestemning. Bruk julefarger, dekorasjoner, bilder og videoer med juletema. Utnytt markedager som for eksempel Luciadagen (13. des) og søndager i advent. Planlegg en julekalender med små overraskelser, tips, konkurranser eller eksklusive tilbud. Og ikke glem å bruke relevante hashtags.

3. Del inspirerende historier

Desember er en tid for å inspirasjon og refleksjon. Del historier om menneskene bak bedriften, høydepunkter fra året som gikk, eller måter dine produkter eller tjenester har hjulpet kunder. Innhold som dette skaper en positiv merkevareidentitet og knytter følgerne nærmere din bedrift. Har du en slik post fra i fjor eller året før – legg den ut på nytt!

Sitter du fast? Hva med å høre med ChatGPT eller Bard om litt hjelp? Husk å korrekturlese teksten før du legger den ut 😉

Desember er en av de mest travle og spennende månedene for markedsføring på sosiale medier. Ved å følge disse tre tipsene kan du styrke din posisjon og skape engasjement på sosiale medier i en herlig førjulstid.

Fikk du noen ideer til poster du kan dele for bedriften din i desember? Da er det bare å komme i gang!

Ønsker du flere tips? Ta kontakt med Magdalena.

Vi er mer enn en leverandør

Vi streber etter å være en lett tilgjengelig ressurs og samarbeidspartner, fremfor å bare være en leverandør. Du kan alltid ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Send oss gjerne en forespørsel på