Få Moment i din organisasjon

Har du ansvaret for salg eller markedsføring i din organisasjon og har behov for mer aktivitet og fart på salg og merkevarebygging? Vi har laget et effektivt program for å gi din organisasjon et Moment, og hjelpe dere inn i et langsiktig og strukturert løp.

Navigator

Vi starter med en workshop der vi får en oversikt over organisasjonens mål, målgrupper og ønsket markedsposisjon. Vi drøfter hvilke kanaler, budskap og virkemidler som skal brukes.

Etter Navigator vil vi arbeide tett med din bedrift for å gjennomføre en konkret handlingsplan for de første seks månedene. Denne planen vil være målrettet, målbar og tilpasset dine unike behov og utfordringer. Handlingsplanen vil omfatte:

  • Konkrete salgs- og markedsføringstiltak
  • Budsjett
  • Tidsplan for gjennomføring av hvert tiltak
  • Ansvarspunkter og ressursallokering
  • KPI-er for å evaluere suksess

Moment

Moment er designet for å sikre kontinuerlig progresjon og suksess i din organisasjons salgs- og markedsføringsaktiviteter. Gjennom en kombinasjon av strategisk planlegging, målrettede tiltak og dedikert oppfølging, vil dere oppleve økt synlighet, engasjement og vekst.

Med Moment vil din organisasjon dra nytte av regelmessige møter og evalueringer med vårt team, hvor vi vil analysere resultater, identifisere muligheter for forbedring og tilpasse strategiene etter behov. Vår kommunikasjonsrådgiver vil være tilgjengelig for å svare på spørsmål, gi råd og veiledning, og sikre at dere holder dere på rett spor mot deres definerte mål.

Gjennom et samarbeid med oss og implementeringen av Moment, vil din organisasjon oppnå en økt effektivitet, en sterkere tilstedeværelse i markedet og et solid fundament for langsiktig vekst og suksess.

Ta kontakt i dag for å starte reisen mot en mer lønnsom og konkurransedyktig virksomhet med Moment!

Vi er mer enn en leverandør

Vi streber etter å være en lett tilgjengelig ressurs og samarbeidspartner, fremfor å bare være en leverandør. Du kan alltid ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Send oss gjerne en forespørsel på