Vi kan hjelpe deg med digitale årsmøter

Ingen kunde funnet

Sosial distansering er krevende nok i hverdagen, men det gjør det også ekstra utfordrende å gjennomføre årsmøter. Disse må naturligvis avholdes digitalt, men hvordan gjennomføre avstemminger på en god måte? Det krever selvfølgelig god planlegging.

Vi har hjulpet Norsk Engelsksetterklubb med en digital løsning, slik at de kan gjennomføre årsmøtet med sine 2000 medlemmer.

Slik har vi løst det

Selve møtet avholdes på Teams. Det er en god platform med mulighet for mange deltakere, men det vil være håpløst å avholde stemmegiving ved håndsopprekning eller kommentarer underveis i møtet.

I forkant av møtet mottar medlemmene en e-post med link til Teams-møtet, en agenda og en link til et stemmeskjema for valg av tillitsverv.

Her har vi gjort klar et skjema med nominerte kandidater. Dette skjemaet kan sendes inn helt frem til kl. 23.00 på datoen for årsmøtet, og hver stemmegiver kan kun stemme én gang. Vi kan gjøre det samme med eventuelle saker som skal stemmes over.

Styret mottar en rapport etter stemmegivingen og publiserer resultatet på nettsiden.

Hva trenger vi?

For å levere en slik løsning trenger vi egentlig bare en oversikt over hva som skal stemmes over og hvem som skal motta invitasjonen. Vi trenger også noe tid til å klargjøre løsningen før møtet.

Det finnes ingen ferdig løsning, men vi har verktøyene som gjør det mulig. Hvis dette er interessant for deg og din bedrift, ta kontakt med Andreas, så kan vi hjelpe deg i gang.

Vårt team

For Låven Bar på Sjusjøen har vi satt opp noen enkle men smakfulle websider i WordPress.
For Fjøssystemer har vi utviklet en egen webside for melkerobot.