La oss kjøre kampanjene dine

November og desember er svært viktige kampanjemåneder uansett hvilken bransje du representerer.

«Black Friday», «jul», «vinter», «ski», «familie», «ferie», «gaver». Dette er bare noen stikkord for den kommende perioden. Hva er skjer i din bransje?

La vårt team kjøre digitale kampanjer for deg i november og desember, og se effekten.

Dette er hva vi tilbyr

Planlegging: Vi begynner med et møte for å bestemme hva dere ønsker fokus på, og blir enige om en målsetting og budsjett for kampanjen. Deretter lager vi en skreddersydd landingsside på din nettside for kampanjen. Vi setter samtidig opp alt av målings- og sporingsverktøy hvis dette ikke allerede ligger der.

Facebook og Instagram: Vi setter opp kampanjen med annonser og publikum på deres Facebook og Instagram. Dersom dere ikke har Facebook for bedrifter hjelper vi dere i gang med det.

Google display: Vi setter opp annonser som vil vises på norske nettaviser og nettsteder til personer som har besøkt nettsiden deres.

Evaluering: Vi evaluerer og justerer kampanjen fortløpende. Du vil motta rapporter underveis, og når kampanjeperioden er ferdig tar vi en større evaluering av prosjektet.

Ta kontakt for et tilbud som passer deg

Det er umulig å standardisere et budsjett som passer for alle, men vi er sikker på at vi kan finne et budsjett som passer for deg, og som gir deg god fortjeneste. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Andre tjenester