Innlandet i mitt hjerte

Vi som jobber og bor i Innlandet setter stor pris på tilbudene som finnes i vår region. Vi er avhengige av at alle små og store tilbydere får besøk, slik at vi beholder det brede og gode utvalget vi er så bortskjemte å ha.

Vi jobber hele tiden sammen med Visit Innlandet for å løfte frem Deres medlemmer.

Magnes anbefaling

Kajakk på Mjøsa og Skumsjøen

En tur med kajakk utover Mjøsa eller på Skumsjøen er en utrolig fin måte å oppleve naturen på og gir deg både trening og rekreasjon samtidig. Du kommer tett på fugle- og dyrelivet når du glir lydløst gjennom vannet på denne måten.

I Innlandet er det mange vann som passer for dags- eller overnattingsturer og flere steder tilbyr utleie av kajakk eller kano. Ta med deg telt, sovepose og fiskestang og nyt mulighetene!

Thereses anbefaling

Turmuligheter

Noe av det beste med å bo i Innlandet er alle de flotte turmulighetene som finnes.
 
Med pakket sekk og turklær på, er familiens favoritter Eiktunet, Stenberg, Skumsjøen, Lauvhøgda og selvsagt Ramberget hvor du kan nyte en fantastisk utsikt over Mjøsa. Hvert år oppdager vi nye fine steder.
 
Takk til Visit Innlandet som alltid inspirerer, deler og tipser til fine naturopplevelser og aktiviteter.

Petters anbefaling

En tur med Skibladner

Som barn var turen fylt av fasinasjon for alt som var å se om bord. Lukten av treverk, en kikk i maskinrommet og skovlene som driver båten fremover.

I voksen alder har jeg tatt turen med Skibladner fra Gjøvik til Lillehammer flere ganger. Sammen med venner, en varm sommerdag, har en rolig tur med Skibladner vært et hyggelig avbrekk i en ellers travel hverdag.

Andreas' anbefaling

Ta med barna på Vitensenteret

En dag på Vitensenteret kan anbefales for alle, både barn og voksne som fremdeles har barnet i seg. Vitensenteret på Gjøvik er et stort interaktivt senter, der en kan utfolde seg innen lek og forskning. 

Vitensenteret har mange morsomme utstillinger og forestillinger, så her kan du sette av en hel dag.